Dongguan LIXING PLASTIC & Metal Products Co. , Ltd.

Följande faktorer bör beaktas vid utformningen av injektionsformar:

Mögel och injektionsformar bearbetningskostnader är ett ämne som alla företag är mycket oroade över.ungefär.tillverkare av mögel måste överväga hur man uppnår låg kostnad och hög effektivitet i formgivningen av mögelProcess.Följande faktorer bör beaktas vid utformningen av injektionsformar:

1.Kostnader för sprutgjutning

Med hänsyn till maskinens storlek avgör antalet hål i varje ölprodukt hur produkten klassificeras och hur mångaHålet.fler håligheter som produceras, desto lägre injektionKostar.I insprutningsprocessen beräknas kostnadsredovisningen med hjälp av antalet hål.

2.Produktens utseende

I enlighet med kraven på produktens utseende, bestämma uppdelningenyta.Partingytläge bör främja formgjutning, avgas, strippning,etc.Ju fler produkter det finns, desto större är potentialen för kosmetiska problem.

3.Nozzle- läge

Bestäm huvud- och grenens form, storlek och avgasriktningKanaler.Runner mögel kostnaden är hög, men munstyckets kostnad ärSparad.Metoden har fördelar och nackdelar, beroende på användaren& 35.39.

4.Avveckling av produkter

Bestäm utmatningsläget och arrangera utmatningsknappenPosition.Ju högre utskjutningsplatsen är, desto högre blir kostnaden.

Konstruktionen av injektionsformar måste också beakta produktens krympning och injiceringstid för att bestämma kyl- eller uppvärmningsformen och platsen för kylningen.Kanal.livslängd för döden, fastställa hårdheten,tjocklek och storlek på tärningenMaterial.bestämma formen för den resulterande partiella uppdelningen och linjära styckningenStruktur.Så länge ovanstående steg i all a aspekter av en bra kombination, omfattande analys och balans effektivt kan spara kostnader.


Tidigare: Hur löser sig plastprodukten med...

Nästa: Formel för optiska linser och an...