Dongguan LIXING PLASTIC & Metal Products Co. , Ltd.

Om oss

A Dongguan szorító műanyag hardver Co., Ltd. egy precíziós műanyag fröccsöntő formák tervezésére, fejlesztésére, gyártására és fröccsöntésére szakosodott kínai gyártó.

A fő tevékenység: napi szükségletek, mindenféle mechanikai kiegészítő, biztonsági kiegészítő kiegészítő, mindenféle lámpatartozék, autó kiegészítők, nyomtató kiegészítők, hangszóró kiegészítők, műanyag fröccsöntő gyártók, műanyag és alumínium öntőformák gyártói.

Földrajzi elhelyezkedése kényelmes szállítás, gyönyörű környezet.

A penészgyártás műszaki gerince, tervezőmérnökök, vezetői személyzet több mint 10 éves szolgálatában a lixelés, a penészminőség és az ügyfelek bizalmának stabilitása terén az új és a régi ügyfelek számára minőségi műszaki tanácsadást, valamint meleg és átgondolt szolgáltatást nyújtanak.

A mérnöki osztály fejlett CAD \/ PRE \/ UG szoftvert fogad el a tervezés elősegítésére.

Gazdag tervezés, gyártási tapasztalat, szigorú és tudományos minőségirányítás jelenti az ügyfelek felé történő bizalmat és biztosítást, az emlékeztető folyamatos fejlődését.

A gyárban használt gépek elsősorban CNC fröccsöntő gépek. A meglévő gyártóberendezés magában foglalja a CNC marógépeket, a precíziós felületi csiszológépeket, a nyeregszerszámokat, a radiális fúrógépeket, a nagy pontosságú kisülési feldolgozógépeket, valamint 50 függőleges fröccsöntő és vízszintes fröccsöntőgépet.

A feldolgozóipar egyre kifinomultabb versenykörnyezetében folyamatosan frissítjük és továbbfejlesztjük a kifinomultabb berendezéseket, hogy megszerezzük az ügyfélszolgálatot és a bizalmat.

A gyár, mint mindig, betartja a célját " műszaki innováció, kiválóság, integritás, időszerű visszajelzés " , hogy az ügyfeleknek jó ár-és minőségű penész- és fröccsöntési szolgáltatásokat nyújtsunk.

Hozzon létre új értéket az ügyfelek számára, a kölcsönös előnyök és a nyertesek számára abszolút helyzetet, és működjön együtt ragyogó módon!

Förfrågan:

Förfrågan