Dongguan LIXING PLASTIC & Metal Products Co. , Ltd.

Hur behandlas produktbrännskador i sprutgjutning?

       

Beroende på orsaken till brännskadan, t.ex. mekaniska förhållanden, mögel eller formningsförhållanden, kan lösningen variera.

1) Av mekaniska skäl, t.ex. är materialcylindern överhettad på grund av onormala förhållanden, och hartsen bryts ned vid hög temperatur och injiceras i produkten efter brännskador; eller ett stagnerande flöde av hartsen orsakas av munstycket, skruvtråden, kontrollventilen och andra delar i materialbladet, och hartsen förs in iProdukten efter nedbrytning och missfärgning och det finns svarta och bruna brännskador i produkten. Just nu borde vi rensa munstycket, skruva och pipa.

2) möglet orsakas huvudsakligen av dåliga avgaser. Brännningen sker vanligen på en fast plats och skiljer sig lätt från det första villkoret. Vid denna tidpunkt bör man vara uppmärksam på att vidta åtgärder, såsom att lägga till avgasröret i avgasuttaget.

3) När ryggtrycket är högre än 300MPa kommer en del av tunnan att överhettas och orsaka brännskador. När skruvhastigheten är för hög kommer den också att ge upphov till överhettning, i allmänhet inom 40-90r/min är bättre. Uppvärmda gasbrännskador kan orsakas om insprutningshastigheten är för hög när det inte finns någon avgasöppning eller när avgasluckan är liten.

 

Att plocka plastvaror som ledande varumärke! Kundtnummer: 13686076396. Ny praktisk teknik för att hjälpa kunderna att lyckas


Tidigare: Funktionsprincipen för injektion...

Nästa: No